„Covid szabályok” a Csodagolóban

Kedves Lovasok és Szülők!

 

A Csodagoló Tanoda továbbra is folytatja a lovasok fogadását, mindezek mellett megkérnénk mindenkit hogy néhány fontos szabályt tartson szem előtt a lovarda területén, hogy az oktatás továbbra is zavartalanul folyhasson. 

 

1. Megkérünk minden kedves lovast és kísérőjét, hogy a lovarda területén viseljen maszkot, természetesen a lóra ülés után a maszkot le lehet venni, a lovaglás alatt nem kell viselni. (ezentúl a „Lóról” vezényszó így fog hangozni: „Egészségetekre, simogassátok meg a lovacskákat, kengyelből, maszkot fel és lóról! :):)

 

2. A nyergesbe lehetőleg senki nem menjen be (ha mindenképp valami dolga van bent figyeljen arra, hogy egyszerre csak egy ember tartózkodjon bent), a lovas oktató gondoskodik a szerszámok ki- és bepakolásáról.

 

3. A kísérők lehetőleg a kocsiban várják meg a lovasokat.

 

4. A benti lovas órákon 3-4 ember vehet részt, ahol eddig ennél többen voltak igyekszünk másik időpontot találni.

 

5. Tudom, hogy a lovarda egy szuper hely a beszélgetésre, de a jelenlegi helyzetet figyelembe véve kerüljük a nagyobb csoportosulásokat, tartsátok a megfelelő távolságot egymástól.

 

6. Tünettel senki ne jöjjön és ha testvére közvetlen családtagja szoros környezetében beteg van, akkor sem.

 

Várok mindenkit sok szeretettel, mert szabad levegőn lenni és sportolni, egészséges dolog még ezekben a nehéz időkben is.

 

Vigyázzunk egymásra!

Zizi