TÁBOROK

A Csodagoló Lovas Baráti Kör évek óta tart nyári, őszi és tavaszi táborokat, amelyekre nagy szeretettel várja kezdő, középhaladó vagy épp haladó lovasokat legyen szó saját tanítványokról vagy teljesen új lovasokról.

Táborok 2021

Tábor Dátum Létszám Szint
Tábor 1. június 20-24. max 10 fő kezdő/haladó
Tábor 2. jún. 27-júl.1. max 10 fő haladó
Tábor 3. július 18-22. max 10 fő kezdő/haladó
Tábor 4. augusztus 1-5. max 10 fő kezdő/haladó
??Tábor 5. ?? augusztus 22-26. max 10 fő kezdő/haladó

Napközis táborok

Az 5 napos táborban (hétfő-péntek) célom a lovak közelében a lehető legtöbb időt eltölteni. A lovaglás mellett, megfigyeljük a legelőn a lovak viselkedését, megtanuljuk vezetni, pucolni és nyergelni őket. Az ebéd utáni pihenőben egy kis elmélettel egészítjük ki a gyakorlati tudásunkat. Az tábor során lehetőség van szőrén lovaglásra, földi munka gyakorlásásra, kantár nelküli lovaglásra, tereplovaglásra, különböző ügyességi feladatok kipróbálásra.

 

A tábor időtartama:  hétfő-péntek (9:00-17:00)
Lovaglás: napi 2x (délelőtt és délután)
Étkezés: ebéd (étteremben menü), tízórai, uzsonna (keksz, gyümölcsök, péksütemény)
Amit hozzon magával a táborozó: kobak, ha van gerincvédő (biciklis sisak is jó, de ha nincs nem baj, tudunk biztosítani), zárt cipő hosszú nadrág a lovagláshoz, kulacs, naptej, az időjárásnak megfelelő váltás ruha, sapka vagy kalap, eső esetén esőkabát, gumicsizma
Helyszín: Csodagoló Lovas Baráti Kör telephelye, Pilisszántó
Jelentkezés: kitöltött jelentkezési lappal (letölthető ITT)
Ár:  55 000 Ft

Külső helyszínes, ottalvós táborok haladó lovasoknak

 

Haladó lovasainknak külső helyszínes taborokkal kedveskedek. Célom, hogy a lehető legsokoldolúbban megismerjék a lovas sportot és az itthoni lovas életet.

Külső helyszíneinken eddig megismerkedhettünk a hucul lovak sokszínűségével (terep lovaglás, hucul ösvény, hucul lovaspóló), egy 2 napos tábor folyamán ellátogattunk Kassai Lajos birodalmába, betekintést nyertünk munkájába dolgozhattunk lovaival is. Tavaly Tatán megtapasztalhattuk az izlandi lovak érdekes világát.

Ahhoz, hogy ezek a táborok igazán élvezhetőek legyenek, szükség van stabil lovas tudásra, így ezek a kizárólag haladó lovasoknak szól.

 

 

A tábor időtartama:  2-4-5 nap a körülményekhez mérten változó

Lovaglás: napi 2x (délelőtt és délután)

Étkezés: reggeli, ebéd, vacsora

Amit hozzon magával a táborozó: lovas felszerelés, igény esetén hálózsák (ezt előre szoktuk jelezni ha szükség van rá), + amit egy több napos táborba vinni szokás

Helyszín: változó

Jelentkezés: kitöltött jelentkezési lappal (letölthető ITT)

Ár:  65 000 – 75 000 Ft